Stojalo za razkuževanje z brezstičnim razpršilnikom – RS 108

Želite vašim strankam, gostom ali zaposlenim ponuditi prijazen in varen način razkuževanja rok?

Večina obiskovalcev javnih prostorov je že imela neljube izkušnje z načini apliciranja in vsebino razkužil. Sredstva, ki pride na roke je preveč, jim umaže oblačilo, ali pa je zelo nerodno za uporabo in vzame preveč časa, da razvozlajo kako priti do razkužila. Mnogi so na svoji koži že občutili spremembe ob uporabi nepreverjenih razkužil, ki izsušujejo kožo in poškodujejo vrhnje plasti kože in so ob pogosti uporabi tudi obremenilna za naše zdravje.

Zelo opazno in lično stojalo za razkuževanje RS 108, ob vstopu gosta prijazno povabi k razkuževanju. Z opisom biorazgradljive vsebine, ki ne vsebuje alkohola pa uporabnika informiramo, da je poleg varnosti poskrbljeno tako zanj kot za okolje.

Kovinsko stojalo z brezstičnim baterijskim razpršilnikom, omogoča najbolj varčen in higiensko varen način, saj se ob razkuževanju ni potrebno ničesar dotikati. Senzor zazna premik roke in dozira izbrano količino sredstva. En liter razkužila zadostuje za več kot 1000 brizgov.

Posebnost razkužila za roke Iza effect SL3, ki se uporablja v teh razkuževalnikih je, da je biorazgradljivo, ne vsebuje alkohola in drugih človeku škodljivih spojin, občutek ob pršenju je kot bi si umili roke. Sredstvo ima poleg dermatesta, testov na bakterije, glive, opravljen tudi test učinkovitost na ovojnične in neovojnične viruse.