Dezinfekcija v športu

Za športne dvorane, športno opremo in obutev, telovadna orodja

Šport je aktivnost, ki je usmerjena v podporo našemu zdravju in krepitvi telesa.

Nivo čistoče športnega objekta pa lahko predstavlja tudi tveganje za uporabnike. Oprema je lahko videti čista in je celo prijetnega vonja, vendar pa človeško oko ne opazi škodljivih bakterij, virusov, gljiv in druge mikrobiologije na telovadni opremi, ki se je dotika veliko obiskovalcev. Stopnja onesnaženosti je lahko izredno visoka.

Za vsakodnevno dezinfekcijo telovadne opreme, obutve, naprav in športnih pripomočkov vam priporočamo Iza Effect SPORT, tekoče dezinfekcijsko sredstvo, ki je izjemno učinkovito proti glivicam, bakterijam, virusom, plesnim in kvasovkam.

Je vrhunski proizvod, ki vsebuje vodikov peroksid – stabiliziran po posebni formuli, ki zagotavlja daljši učinek in ima številne dobre lastnosti. Predvsem pa ni nevaren človeku in okolju saj se razgradi na vodo in kisik.

Sredstvo popršimo na površine, saj tako omogočimo, da doseže najbolj skrite kote prostora. Pustimo delovati 15 minut, da se posuši in ne brišemo.

Dezinfekcija z napravami v športnih objektih

Enkrat ali dvakrat letno, predvsem v času viroz in prehladov, priporočamo dezinfekcijo z napravo za aerosolno dezinfekcijo Iza effect in sredstvom Iza Effect GL6 HOUSE STRONG, ki se uporablja za aerosolno razkuževanje, s katerim boste razkužili vsak kotiček v prostoru.

Ob hujših epidamijah pa je priporočena vsakodnevna dezinfekcija po zaključeni uporabi prostora, ob koncu dneva. Lahko uporabljamo ročne naprave imenovane Fogger, s katerimi zelo hitro lahko dezinficiramo orodja in vse površine v celoti. Še bolj temeljita pa je naprava z aerosolnim razprševanjem, ki jo samo postavimo v prostor, zapustimo prostor, naprava pa se po opravljenem zameglevanju ustavi sama. Za vsakodnevno dezinfekcijo uporabljamo sredstvo Iza effect SL3 SPORT.

Sredstvo Iza effect je zelo učinkovito za odpravljanje neprijetnih vonjav v garderobah ali prostorih, kjer se redno odvijajo športne aktivnosti pa tudi za vso zaščitno športno opremo, ki je v stalnem stiku s kožo in človeškim znojem.

Zavarujte vaše stranke in zaposlene v vašem podjetju na varen način.

Poskrbite, da bodo vaši prostori in orodja zaščiteni pred mikrobi, plesnimi, bakterijami in glivicami.

Zaradi edinstvene tehnike nanašanja bodo prostori higiensko neoporečni. Bivanje v takem prostoru bo predvsem bolj zdravo, občutek v njem pa prezračen in poln svežine.

Prednosti izdelkov IZA effect

Uniči 99,99% virusov, bakterij, plesni, gliv in spor.
Ne vsebuje klora, hiperklorita, alkohola in drugih strupenih snovi.
Okolju, ljudem in živalim nenevaren.
Razpade na vodo in kisik.
Praktično nanašanje, brez izpiranja in brisanja.
Brez barve in vonja.

Potrebujete pomoč?