DECON Mini – prenosna naprava za aerosolno dezinfekcijo

DECON Mini je prenosna naprava, namenjena razkuževanju prostorov. Primerna je za dezinfekcijo prostorov v zdravstvu, hotelih, gostinskih lokalih, šolah, vrtcih, domovih za ostarele, poslovnih prostorih in povsod tam, kjer je potrebno zagotavljati ustrezno mikrobiološko raven čistosti.

Prednosti naprave DECON Mini:
• enostavno upravljanje – skoraj v celoti avtomatiziran način delovanja omogoča varno rokovanje in izvedbo popolne dezinfekcije prostorov,
• enostavno prestavljanje po prostorih
• hitro ponovno polnjenje naprave – posebej zasnovana embalaža sredstva za dezinfekcijo zagotavlja enostavno menjavo izpraznjene plastenke in varno rokovanje s sredstvom,
• naprava je v celoti razvita in narejena v Sloveniji – zagotovljen servis

Namen naprave:
Naprava je namenjena manjšim prostorom do 80 m3. Ustvarja dezinfekcijski aerosol, ki ga generira s črpanjem sredstva preko namenske šobe. Napravo odlikuje odličen sistem razprševanja z ustreznim kotom razprševanja in optimalno velikostjo kapljic dezinfekcijskega sredstva, ki omogoča dobro homogenizacijo v prostoru, ter hkrati enakomerno porazdelitev dezinfekcijskega sredstva po vseh površinah v prostoru.

Dezinfekcijsko sredstvo:
Za popolno dezinfekcijo priporočamo uporabo sredstva IZA effect Green Line 6, narejeno na bazi 4,9% vodikovega peroksida, ki ima tudi vse potrebne varnostne liste in teste učinkovitosti.

Čas dekontaminacije v odvisnosti od velikosti prostora