DECON Classic – mobilna naprava za aerosolno dezinfekcijo

DECON Classic je samostojna ergonomsko oblikovana naprava, ki služi razkuževanju prostora, v katerem se nahaja. Primerna je za dezinfekcijo prostorov v zdravstvu, hotelih, gostinskih lokalih, šolah, vrtcih, domovih za ostarele, poslovnih stavbah, avtomobilih, vlakih, letalih in drugih javnih prostorih, kjer je potrebno zagotavljati ustrezno mikrobiološko raven čistosti.

Prednosti naprave DECON Classic:

• enostavno upravljanje in avtomatiziran način delovanja omogoča varno rokovanje z napravo in izvedbo popolne dezinfekcije prostorov,
• enostavno premikanje po prostorih – vgrajena pomožna kolesa
• enostavna menjava izpraznjene embalaže omogoča varno rokovanje z dezinfekcijskim sredstvom,
• naprava je v celoti razvita in narejena v Sloveniji – zagotovljen servis in rezervni deli

Namen naprave:
Naprava ustvarja dezinfekcijski aerosol, ki ga generira s črpanjem dezinfekcijskega sredstva preko namenske šobe. Napravo odlikuje odličen sistem razprševanja z ustreznim kotom razprševanja in optimalno velikostjo kapljic dezinfekcijskega sredstva, ki omogoča dobro homogenizacijo v prostoru, ter hkrati enakomerno porazdelitev dezinfekcijskega sredstva po vseh površinah v prostoru.

Dezinfekcijsko sredstvo:

Za popolno dezinfekcijo priporočamo uporabo sredstva IZA effect Green Line 6, narejeno na bazi 4,9% vodikovega peroksida, ki ima tudi vse potrebne varnostne liste in teste učinkovitosti.

Čas dekontaminacije v odvisnosti od velikosti prostora